Tuesday, December 2, 2014

[Syamil] Happy 1st Birthday Sayang


Assalamualaikum..

subhanallah.. dok terperap dlm draft dah lama dah...
aduhai..sorry sayang mama lambat up kan story utk sayang..

ok here you go..

Selamat Ulangtahun Kelahiran Yang Pertama Sayang
Asyriq Syamil Iman.


Doa Mama & Baba & Abang Adam
semoga syamil terus dikurniakan kesihatan yang baik 
terus membesar dengan sihat bijak cerdik
terus menjadi penghibur utk kami semua
terus menjadi nadi dan tulang belakang utk keluarga comel kita
terus berkasih sayang dengan mama baba abg adam
terus membawa rezki melimpah ruah buat kita sekeluarga
dan terus menjadi imam yang sempurna utk mama Insya allah..

Untuk tahun pertama ni..
kita sambut secara comel2 jer syg..
Kek daripada Sabrina Bakery.. *sedap*
lokasi : Food Court Alamanda je =p 
*initial plan nk ke IOI CITY MALL tapi jem ya rabbi*

TQ to maktok/tokwan/acu yang sanggup datang dari SU utk bersama2 dgn syamil 
utk potong kek..

TQ acu utk kasut syamil yang super duper ohsem hensem!! hihi
TQ acu jugak sebab belikan optimus prime utk adam 
hahaha klu xde confirm merajuk abg adam tuh..
TQ tokwan bg hadiah comel utk syamil hii 
TQ maktok sebab sentiasa doakan Syamil

Last but not least
mama n baba bersyukur sgt Allah kurniakan Syamil buat kami..
di usia syamil setahun ni.. 
sayang mama dah BOLEH BERJALAN..!!!! alhamdulilah..!!
good job syg!!..

*tapi gigi masih tiada tanda2-baru secoit satu*

so HAPPY BIRTHDAY twin MAMA...
*org ckp muka fotostat mama*

LOVE YOU MORE THAN YOU KNOW syg..

Our Small Little Family

Sama tak kami?? 
teruja tgk makanan
baba nyakat abg adam
muka happy dpt toys!!
 

with Maktok
With Tokwan
muka happy betul si abg adam tu
Otw balik dari alamanda

1 comment: