Friday, March 15, 2013

Pilihan Si Manja Kami : Koyak, Salin & Lepas


*Entri Melekat 48jam*

Assalamualaikum..and good morning semua..
anyway weekend nk menyusul tiba ni jadinya confirm planning nk berjalan2 dah ade kan ?
iyalah dah ade simanja nie harusla nak bawak dia jalan2..walaupun destinasi dekat atau jauh pastinya masa utk bersama simanja amat dinantikan bila tiba hujung minggu..betulkan.
bila dah ade simanja nie yang masih memakai diapers nie harusla parent mencari diapers yang sangat easy to handle bila berada diluar rumah..
diapers yang memudahkan proses penukaran bila simanja membuat bisnes kecik/besar hihihihi..
tak perlu bawak diapers yang biasa pakai kat rumah tuh yang ade tape bagai tu..
almaklumla bila berada diluar kekadang keadaan sekeliling membuatkan kita as parent perlu cekap utk menyalin diapers simanja..klu guna yang tape-tape tuh perlukan ruang yang sepatutnya kan..
jadinya..marila mencari diapers jenis pants yang sangat awesome!!
dan sudah tentu pilihan simanja kein adalah

walaupun sebelum nie dah bermacam jenis pants dah cuba..
tapi alhamdulillah ketemu dgn pants yang sgt awesome ini..
sebab utama kein bertukar ke Huggies Dry Pants adalah kerana

yup its really easy when using Huggies Dry Pants
memang kene dengan slogan dia..
"Change for Better Convenience"

dari segi memakai dan menyalin pants ini sangatla senang..
memang less than 30 seconds boleh siap!!.bukan itu sahaja malah baba adam pun sgtla senang utk guna..
one thing paling kein suka is parent tak perlu risau mana depan mana belakang..
memang pakai sarung je..if other brand kene tgk which is depan which is belakang..
jadinya harusla kekadang itu kein salinkan pants adam dalam kereta..even time malam pun tidak menjadi masalah utk salin sebab tak perlu risau pakai terbalik..

beside that memang ketahanan yang sangat alhamdulillah..lagi2la bila simanja kita ni boy..jadinya kekerapan membuang air kecil diwaktu mlm boleh tahan tinggi.tapi bila pkai Huggies Dry Pants alhamdulillah memang kering sampai pagi dan tiada ruam lampin di montot comel adam.n tido simanja i pun lena...



so haritu dapat sample from Huggies apalagi Adam kein tu sukala...
dia mmg suka diapers jenis pants nie..
jom tengok keletak Adam kein bila dengan Huggies Dry Pants

Mama, ade ape dlm ni..

Mama, Look...Adam ade ni..

habis dipeluk semua sample yang diterima...

terus nak tukar pakai... (^-^)

tarik tarik..

dah siap...
nak pakai senang..
nak tukar baru lagila senang..
 just "Koyak, Salin & Lepas"

 
yessss...!!!!


posisi depan,belakang & tepi


tak habis nak peluk Huggies dia 


kalau korang nak dapatkan sample untuk Huggies Dry Pants nie korang boleh  pergi kat address ni
http://www.huggies.com.my/huggies-community/request-a-sample.aspx

ataupun korang klik je kat FB Huggies nie
www.facebook.com/Huggies.Malaysia 
utk tgk aktiviti2 yang Huggies ada anjurkan...

overall saya seorg mama yang sgt puas hati bila melihat si-manja saya tersenyum dan selesa dengan 
Huggies Dry Pants.


 Thank You Huggies


 *Khidmat pesanan ringkas daripada Huggies oleh MamaAdam@theJourney*

No comments:

Post a Comment