Thursday, October 11, 2012

1st step..

assalamualaikum.

pejam celik dah hari khamis dah..
sekejap sungguh masa skrg ni..tup2 dah weekend
tup2 dh masuk bulan baru...tup2 dah masuk tahun baru..
tup2 bila dah masuk tahun baru, confirm umur pun dah naik satu lagi..
kihkihkih..tahun depan dh masuk 3series kein nie hhheee..
adam pun nk masuk 3juga...baba adam mmg dh 3series dh tahun nie..ehhe

jadinyer..rasa cam hurmmmm boleh dah kot..
nk tunggu betul2 sedia mmg tak tau bila..so just go with the flow je la kan..
lagi2 skrg member2 yang anknye sebaya adam dah pun ehem ehem..
ramaila berjemaah tahun depan..jadinyer hati nurani kecilku pun teringin nk ehem2...ehhehe
insya allah semoga allah permudahkan segala urusan serta perkenankan doa kein nie..amin!.

jadinye utk langkah pertama..
kein dah stop amik injection...
sepatutnya injection 1Okt hari tuh..
tapi kein mmg btul2 terlupa sbb tarikh yg sama juga Adam masuk school baru.
so perhatian goes to Adam..so dh alang2 terlepas tuh..kein pun ckp ngn baba adam
takyah cucukla..kein nk stabilkan hormon balik..nk bagi adam, hawanya..ceh ceh ceh ehhhe
insya allah..baba kata biar benar?...insya allah kata kein...=)
so tunggu je la..bak kata org2 makan masa juga nk stabilkan hormon kan..lagi2 kein yang dh amik injection almost 2years kan..
tapi klu tiba2 ter-ehem..wallahualam kan...kuasa tuhan =)..kein terima sgt!!!...

so doa2kn la adam mendapat adik...=) tak kira hawa atau adam lagi sekali
kein trima..mesti kecoh umah kan...ehehhe

6 comments:

  1. go kein go!jom jemaah ramai2 nxt year.. :)

    ReplyDelete
  2. eh eh ewah dia pun laju ehehhehe..jom jom jom...

    ReplyDelete
  3. aminnn..jom kien..elly pun ngah usaha nie

    ReplyDelete
  4. tq elly..jom2...usaha tangga kejayaan =)..

    ReplyDelete
  5. Amin...Safiyya pun nak adik gak leh?hehehe

    ReplyDelete
  6. @azira- boleh2...jom jom kita jemaah 2013 hhehe

    ReplyDelete