Thursday, March 15, 2012

1st Parcel from PopLook

Yey!!! Received mine yesterday!!!
Yipa yipa eeeee..
Dh lama usha akhirnya berjaya menguatkn diri tuk beli..
Beli tops je :) nk beli dress cam nntla dulu
Now nk collect tops je n insya allah skirts also :)
Hope baba adam gonna love it!!

Ok nnt kein pkai kein snap pic okeh :)
So today waiting for another 2tops :)
Tops yg match colour with adam n baba :) suka suka..

5 comments:

  1. YEAY!!..kita dah bnyk kali dah beli kat poplook..blouse ngan dress..memang reasonable, pakai pun best..:-)

    ReplyDelete
  2. itulah nnt nk try dress plak ehehhe...suka suka suka..

    ReplyDelete
  3. teringin nak shopping kat pop look jugak.
    tapi tak berkesempatan lagi.dress kat sana cantik2 kan

    ReplyDelete
  4. Salam

    Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

    Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


    Terima kasih.

    ReplyDelete
  5. sy pun dh bli 4helai tops kt poplook ni...huhu

    ReplyDelete