Thursday, July 14, 2011

Ujian Pap Smear

Morning korang..
salam Khamis...
wah dh khamis dh..cepatnyer!! esok jumaat..lusa CUTI...eheheheh
dh melalut plak kang..
hurm kan korang tau yg kein amik injection kat LPPKN kan?
so sepatutnya 3rd appointment due 21st ni
tp kein nk wat awal seminggu which is today la kan
sbb minggu depan ade course so mesti bz
n klu terskip next week kene tunggu next cycle tuk cucuk..
dhla mrsP dh lari skrg nie skjp dtg skjp xdtg..eheh
hormon!..
pastu kwn bgtau kat LPPKN minggu nie minggu populasi gitu
so injection kami FOC n also pap smear...
yey disitu jimat rm18 ehehheheh..
ingtkn takmo buat Pap Smear
tp sbb dh jmpa si Wong tu..dia insist utk buat kat kein jgk
memandangkn Adam pun dh nk 1year kan..
masa pregnant xpernh buat juga..
so maybe this is the time..
dan FOC...ehehehe..
mmg nervous okeh! sbb byk dgr org ckp PS sakit..
nnt dia rodok2 kat situ..
waaaaaaaaaaaa...takut!!..
talk to cikabg dia ckp buat je..
dh alang2 tuh...ala skit nk beranak lg skit kan?
ehhh dia plak nasihatkn eheheh...
so as the result!.
PS xsakit oke!!
cuma nyilu2 sikit jer..
ala mcm buat check VE tu ..
cuma xselesa sebab dia guna alat mulut itik tu kan..eheheh..
the process less than 5min!!..
so now waiting for the result
hopefully semua OK..
takut plak..if ade ape2...
utk keterangan lanjut PS..
boleh ke SINI
so sape yg tak buat lagi better DO..!!!...
utk mencegah dari terlewat..
wah pesanan penaja...eheheh

2 comments:

  1. I dah buat, masa aqeel umur 2 bulan, nk kena repeat ke ek?

    ReplyDelete