Saturday, November 14, 2009

Bercuti Bersama Suami

heheh..tajuk xboleh tahan sungguh..

ehehe
insya allah in less than 4hrs kein akan gie cuti2 mesia..!!!!
weeeeeeeeeeeeeeeeeeee....xsabar!!..
rasanya last pergi becuti bulan braper yer...hurmmmm...

tu dia pnya tak ingt bila last pegi cuti2 mesia bersama suami...
ehehhe
alasan sebenarnyer...kekhekhkhe

kein akan ke Utara nun...
bersama suami,Acu & Ocu kein...
so kami akan ber4 ke sana..!
naper ber4?? kang klu ber2 kang, u amik gmbr i, i amik gmbr u,
cari org / port tuk capture gmbr ber2..ehehhehe

nie senang cikit nk bergbr ber2.ehehehhe
ape2 pun Acu&Ocu kein pn nk bercuti+ber-honeymoon...
ehhehe
same goes with me..!!!

Doakan kein yer kekwn?? doa aper??
Doa selamat pergi selamat balik...=)

lagi satu DOA2kan la mana
tau kot2 balik dr cuti2 nie kein ehem2*ngandung...eehhehe..Insya Allah.


ok nk gie solat n siap2...taaaaaaaaaa

.

2 comments:

  1. alhamdulillah ikin ok, sht, selamat... Masa jumpa tu nk chat byk...Dah lama tak santai sama....Weekend nk dtg tgk pon asik tak sempat...Skrg ni tgh banyak pening sbb parents in law dua2 asik tak sht, abah dah duduk kat wheel chair...mak k.su pon tak sht baru nie...skt jtg... Husb asik bz...Kekadang rs mcm tak ade life...bila kat opis baru nk gelak2...Lonely pon iyer jugak... Mujur ikin ade blog...leh tengok dari jauh, n doakan dari jauh pun cukuplah...Syg adik k.su yg sorg nie...Take care tau...moga cpt dapat baby...Cpt join grp k.su,m? :*

    ReplyDelete