Friday, May 8, 2009

Giler arh...Leh Caya ker??..

korang rasa2 leh caya ker? first time nengok kelako pun ado, geli pun ado...gile besar arh...
korang tengokla...eheheh
video
amacam???sanggup makan ker??.... (^-^)
Love,

5 comments:

  1. uish..tu takleh makan tu..besar sangat..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Salam, kien...sehat?

    kak u nak tye kin ni buat x bisnes bunga dip ke..mana la tau kalau kien wat, leh kak u display kat web kak u...pastu kan dah ade camera canggih tu kalau ade bunga telor hand made kien pasti letopss...klau buat roger2 tau 0133795424(kak ayu)

    ReplyDelete
  3. salam, kien ade buat x bisnes bunga dip or stokin skrg, mana la tau kan kalau kin wat, leh kak u tlg pomote..pastu kan cik abg dah ade camera canggih tu pasti letups dgn bunga handmade kien tu..pepe bg tau k.u 013 3795424 kak ayu

    ReplyDelete
  4. ape tu? takut aku nak tengok, takut teringat2 n geli. dah la ngandung, kan tak elok tengok benda pelik2.

    ReplyDelete
  5. uishh....
    besar 2....
    makan sorg pown xley habes...=)

    ReplyDelete