Tuesday, January 15, 2008

surat tayyang


hari nie tolong tayyang buatkan surat permohonan pertukaran...=)...nk mengarang ssh jgk..yelah klu boleh biar bos tayyang baca terus tangkap leleh trus approved!!! heehee...my tayyang nk tkr dari putrajaya ke pst bndr d'sara..reason dia??? my tayyang ckp.... "nnt senangla ayg xyah ulang alik dari Putrajaya ke PJ pastu ptg ke s.alam(kelas) pastu bis kls lik pjaya..cian ayg penat..biarla abg yg tukar...at least ayg xjauh sgt..."..heheh lagi "kita leh save cost byk yg...ayg xyh byr 2-3 kali tol..n cepat ckit smpai umah nnt.." =p...
insya allah jika diizinkan Allah n dilepaskan 'bos' tayyang akan bertukar ker Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan...dulu kat Lembaga Penasihat, Jabatan Perdana Menteri...salah satu ciri yg dr dulu knal smpai skrg tayyang xubah...is..tayyang jenis pkir jauh...sbb dulu bila bincang2 nk pndah..saya ckp..xpelah tunggu dah kawen nnt br sy/abg apply tuk tukar..tapi tup2 senyap2 dia dh cari org2 yg berkenaan tuk tanya camner proses...n kebetulan ader kakak kt kem.perumahan tu pun nk tukar ker pjaya coz hubbynyer keje sana..so senang for them...skrg nie tayyang n kakak tu akan tukar suka sama suka cuma tunggu kelulusan jer....family 2-2 pun setujus klu my tayyang tukar...kata deme..senang ckit...hikhikik...
nway ayg doakan abg dpt tukar!! allah permudahkan sgala urusan n wpun ms mula2 dgr dolu cam frust kiciwa jer(sbb xdpt nk rasa dok kat putrajaya...huhu)....tapi ape2pun ayg ok jer...i'll support u dear...ehheheh...lebiu!

No comments:

Post a Comment