Monday, November 23, 2009

Hadiah Ulangtahun Pertama..(^_^)


utk hadiah anniv yang pertama nie
kein tak tau nk belikan aper tuk si husband
jadinya kein beli set perfume aje..
memandangkan perfumenya dh habis..
so this is the right time to buy him a new perfume..

husben latelysuka bau dgn perfume carolina herrera nie..
tapi yg dia berkenan 212 sexy for man tuh..
tapi bila kein nk beli ader new CH n bau lagi sweet n romantik yg bisa bikin hati gundah..wah gitu..
so kein amik CH yang baru *the black bottle..sekali package dgn yg 212sexy for woman ...
harusla lompat2 suka!!
sebab i pun dpt tumpang sekaki...
ehhehe..
apepun husben dh beri kein hadiah anniv awal2 lagi..
tuh E73 merangkap hadiah convo n anniv..sekaligus dia masukkan package..ehehhe
tak kesahlalabu...

TAPIIIIIIIIIIIIIIII...

yang lebih BERNILAI serta tiada HARGA yang boleh tandingi HADIAH ini...

jeng jeng jeng.....

aperdia??? cuba teka cepat...!!..cepat..cepat....

ngam ngam setahun wooooo...ehehhe

ALHAMDULILLAH....syukur pada ALLAH kerna memakbulkan DOA kami suami isteri...

HADIAH paling bernilai...!!!..*wink* *wink*...

nnt kein smbg,nk p makan...ehehhe cepat tekaaaaaaa...!!!


ps: story Langkawi tak habis lagi tapi story nie lagi HOTTT..!!






13 comments:

  1. pregnant ker???
    kalau betul, tahniah...

    ReplyDelete
  2. nak wish lagi skali... CONGRATS dear!!! alhamdulillah.. jaga diri tau! semua2 lah jaga2.. hihihi.. take care & semoga semuanya dipermudahkan.. :)

    ReplyDelete
  3. kein,cptla sambung entry blog nih...hihi...kein jaga diri elok2 tau,jaga pemakanan n byk2 berdoa...jgn buat keje berat2..

    ReplyDelete
  4. kelez ko maria! nak lawan mek ler tu ada CH..adooo

    ReplyDelete
  5. ye ye angah!! nk gugurl tau! boboy udah ramai~~

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.........;)

    ReplyDelete
  7. errr... kin, nit baru pahsan! rasanya patut edit kot title post ni. sbb 'Hadiah Yang Tiada Nilainya' cam bawak maksud, takde nilai hadiah tu. hmmm. i think it should be 'Hadiah Yang Tak Ternilai' laa kan? hikkk.. juz my humble opinion! :)

    ReplyDelete
  8. nit-Thanks yang..dh tukar terus..!!

    ReplyDelete
  9. kin, syukran..tahniah!happy for u..hehe tak nak teka sebab sahih jawapannya u r going to be a mommy! :)

    ReplyDelete
  10. hehe you're getting a baby! kan kan kan? since cah dapat teka dgn betul,I want present! :)) hehehe

    ReplyDelete
  11. tahniah kein!!! syoknyerrr..doakan hanie menjejaki keinjg secepat mungkin eh? :D

    ReplyDelete